Brunchlunch o ankdamm

Idag börjades dagen med brunch från Starbucks i parken i Kingston. Eller jag gräsplätten utanför kyrkan som används som minipark. Efter det var det in på Bentalls (varuhus) och titta runt lite. Men håller i slantarna tills imorgon då det är dags för Brick Lane!

Igår var Lisa Emmy o jag först i Richmond med några från svenska skolan för att sedan åka in till London och kolla läget och  sedan efter en stund åka tillbaka till Richmond igen. Det är alltid roligt när man är i gott sällskap :)

Förresten gjorde vi världens största upptäckt idag. När vi hade vaknat gick vi ner i trädgården till Estrella (som fyller år idag!) och hennes son och hans fru. Vi berättade att vi var ute efter billig Ben&Jerrys och som en uppenbarelse så berättar svärdottern att hon jobbar för företaget som har hand om Ben&jerrys glassen så nu ska vi verkligen göra affärer!


Juice o falafelpanini by StarbucksKommentarer
Postat av: josef

HAHAHA VILKEN LYCKA! lycka till med affärerna!

puss

2009-09-05 @ 18:02:25
URL: http://frokenbengtsson.blogg.se/
Postat av: jacques

hejhej, bettan: akta för att inte handla stort som ICA med Ben and Jerry's! Då måste du betala vikttillägg om du kommer hit! Gratulera Estrella från Nederländerna.

2009-09-06 @ 14:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0