S-L-U-T-K-Ö-R-D

Mina ögonlock kommer inom en snar framtid att ramla igen för nu är jag inte riktigt trött utan känner mig som en stor saccosäck, mosig o avslappnad.

Igår var vi ju i hos Hanna o käkade tacos, delikat jobbat flickor! Vi åt och vi åt och vi åt och sen hade vi det lite trevligt med äpple också ;) Lisa kunde tyvärr inte stanna så länge medan Lina, Josefin och jag åkte hem med kvart över tre bussen från Tylösand så jag var inte i säng förrän strax innan fyra. Sedan sov jag cirka fem timmar för att sedan gå upp o åka i väg o träna BodyCombat på Tk. Det efterföljdes av lite gymmande, skönt, men som sagt är jag som en stor moshög just nu. Powernap är på sin plats ja.

GO NATT!

Har inte landat än.

Emma tycker jag är egoistisk just nu men hon är så himla uppskruvad så hon får en andningspaus medan jag skriver det här. Hon har varit uppe i varv hela morgonen o det blev ju inte bättre på luchen när hon för det första åt sakta o sen kom på att hon skulle äta upp allt på tallriken som en FRÄSCH start på säsongen men hon sa om allt som alla sa. Vi tar inga exempel för allmänhetens skull.

BRA JOBBAT

I'll be back (/Emma)

Home Sweet Halmstad

Tjänare!

Är hemma i Halmstad nu! Båda flygen blev försenade men det blev bara en kvarts försening när jag kom till Halmstad så det var ändå godkänt. Var jättetrött på flyget o sa till mig själv att jag bara skulle duscha, kanske packa upp o sen gå o lägga mig, men har ju landat framför datorn. Har bara tagit upp alla grejer ur väskan o inte gått till duschen menmen så är det när man fastnar. Man fastnar helt enkelt!

Var förresten lite besviken på snömängden när jag landade. Ja som trodde att det skulle vara såpass att man inte såg gräset men nej, grundlurad. Jag som höll på i nästan en timme i morse o skottade bort fem centtmeter nysnö hos mormor o morfar idag!

Nej nu ska jag verkligen ta ett ryck o göra mig färdig! Måste förbereda för skolan imorgon. Bläsh på den men jag kommer få träffa mina flickor igen efter en alltför lång vistelse ifrån varandra. Vi får börja öva tjejer annars kommer vi få seriösa problem i höst!

Go nat'

Ironi eller vaddå?

Var ute med vovven efter middagen o eftersom det har snöat idag så tog jag en liten snabb runda med skottning. Här hos min mormor o morfar så har dem bredvid sin uppfart ett litet stup på ca 1 meter för det är en väg där som går fram till vedboden. Ut över det stupet brukar man lasta av snön som man får från skottningen o jag gjorde det som vanligt ikväll. På sista rundan skulle jag skjutsa snön lite extra långt bort så det ska bli enklare att lasta av snön nästa gång o då tog jag ju självklart ett steg för mycket o for ner med hela benet rakt ner i en snöhög på ca 1,5 m. Sedan kommer det ironiska eller hur man nu ska uttrycka det: iPoden spelade just då låten "The end is not near(it's here)". Jag skrattade lätt innan jag insåg att jag var tvungen att ta mig ut mig kalla situation men jag upp till slut!

Imorgon blir det nog stugan om det håller sig under -15 men nu är det kvällsfika :)

MahnamanaTitta så rolig sak som Sofia hittade när hon läste lisas blogg, det står Elisabeth överallt, WE LIKE! Dock kanske inte Elisabeth för 1 krona på tradera men det var lite överraskande!


Pics

Fjollträskmat

SNÖ!SNÖ!SNÖ!SNÖ!SNÖ!

Norrland baby!

Om 2 timmar och 22 minuter sitter jag på planet till mormor o morfar, inte illa. Ska fixa lite till med packningen, även om det är omöjligt för jag kommer aldrig få plats med något mer i den überfyllda väskan. Måste välja handväska också (livsavgörande beslut) och hinna göra ännu några fler saker. Hoppas ni kommer ha den bra här hemma i halvdana vädret när jag åker till en riktigt vinter med riktig snö och snöskotrar o grejer.

Fotograf: LisaFoto : Lisa

Fredag den 13onde

Var som sagt i Frösakull imorse och när jag kom vi halv tio låg Lisa fortfarande i sängen men hon var snabbt uppe o vi gjorde scones o smoothie till frukost. Utsökt =) Vid elva gick vi ut på en fotopromenad och det blev många finfina foton! Jag Ska åka till jobbet om en timme men jag ska slappna av lite nu med tv och chaite så kanske snuvan kan lägga sig en aning.

Elisabeth

The village

Om en halvtimme åker jag till Frösakull där det bli frukost med Lisa och sen lite promenad =) Najjs start på lovet!

Kram

HELG

Igår var det mys i the village med Emma Hanna Josefin Lina o Lisa och som sällskap hade vi  fyra olika sorters pajer, mums =)  Som vanligt när vi träffas så kan ingen vara tyst o det blev massor av massa snack om ALLT!
Riktigt glad att jag har er tjejor!

Elisabeth

RSS 2.0