Its all about control

En timme till Jorden, en timmes sömn förlorad, en timme närmare sommaren; en timme närmare sommarlovet.
Tiden rullar på som sagt

Var med Victoria idag och tog en rejäl långpromenad, borde inträffa oftare. Har hjälpt pappa med att fixa med lite allt möjligt och har också gjort egen Cookie Dough på Linas recept. ASGOTT som Lina skulle ha sagt, men det var ju sant så jag slänge ut mig det också även om deet var väääligt mättande.

Bettans bästa: Om en vecka ligger jag o sussar i Sälen för att gå upp och ta på mig pjäxorna
Bettan beska: Jag insåg precis volymen på mitt historiearbete.

Nu ska jag gå och läsa Tapet - mitt björnfetta i gryningen.

Gonatten

JJ - Together again

Idag har det varit ett exempel på en riktigt skön dag, vill du höra?

Det började ju som bäst igår när brudarna träffades på Foxen and Anchor för en (stor) bit mat, medelhavsburgare och cheesecake inte helt fel.(Bilder finns här!) Speicellt blir det aldrig fel när man har världens bästa sällskap så det är roooligt :) Jag o Emma gick sedan upp i systers lägenhet för att sova där och vi väcktes av ett mycket oväntat telefonsamtal. Frukost och mycket tid på att klä på sig och sedan spatserade jag bort till tingsrätten och mötte klassen. Det blev ca en timmes lyssning på rättegången för min del, intressant!
     Lunch på Barmezzo med brudarna-1 med återigen god mat och gott sällskap. In till skolan efter 13 och ha allmän språkkunskap och spanska som var rooolig!
     Efter skolan var det hem till syster och hjälpa henne och för att sedan åka hem och sätta sig här och faktiskt känna sig pigg på att börja skriva arbete. Fick dessutom överraskning i brevlådan då jag hade vunnit en biobiljett från LO som var och pratade igår i skolan.

Den här dagen får 5 av 5 toasters.
:)


Bild från när vi var hos Emma i fredags.
Riktigt härlig kväll med (återigen) mat och överraskning som innebar armbandpyssel(som testade både mitt och Hannas tålamod en aning)

GO LINA!Jag stödjer härmed Lina
i tävlingen Hanna vs. Lina.


Lisa the game is on!I'm totally in love

Den rosa tack. Nej vänta det gröna. Fast iförsig kanske den blå? Nej den rosa. Eller? 1 2 3 BLÅ! Nä rosa. Men gröna då? Jag kör på rosa. Men då känner ju grön o blå sig ensamma...
Can't get it out of my head - John Paul White

THANK GOD ITS FRIDAY (Tomorrow) som min goda vän Lina skulle ha sagt. Även om vi bara har gått tre dagar den hgär veckan så känns det att det har varit mycket på gång. Det är på ett sätt skönt att man har att göra för annars känns det som om man bara sitter av tiden (host matte host) .

Imorgon ska vi kolla på FN-rollspelet så jag slutar strax innan tolv skulle jag tro eftersom matten är (har blivit med SPEU08s argumenterande) frivillig imorgon. Tummen upp för det! Jobbar på kvällen men ska bara hem och chilla grillen sen efter så jag får sova innan jag åker o tränar på TK på lördag morgon. Har verkligen kommit igång med träningen nu och det är toppen. Det var som Tilda sa att öven om man tränar ihjäl sig hemma så känns det ändå inte som om man har tränat för att man inte har lämnat huset, sad but its true.

Idag var det skolantill två. Sista timmen var bara prat med Helge och det var trevligt som alltid. Idrotten imorse var vi o livräddade / bubbelbadade blev det till slut för älskade SPEU08. Braaa jobbat tjejer. Efter tha school satt jag på bibblan och tog igen det som jag hade skrattat bort på historian. Förresten GOTT JOBBAT MATILDA LISA OCH SOFIA med redovisningen!!! Slit lönar sit tydligen.

Nu har jag skrivit ett äckligt lång inlägg men vill avsluta med att informera er att det var lite småkyligt att vänta på bussen efter träningen. Hade snabbat mig ut till busshållplatsen för att hinna med bussen och så visade det sig att just den timmen gick bussen 10 minuter senare än vanligt. Surt.

Jag ska hålla klaffen snart jag lovar, men måste bara säga hur mycket musiken påverkar våra intryck. Gick från bussen när det snöade som fasen och hade först låten The strokes - Heart in a cag och då verkade snöet ungefär anfalla mig och sen kom låten You can't say no to me - Tigerlou och dåd var allt väldigt svävande magisk. Detta var en enda stor parantes, jag vet.

Good Night Sleep Tight

Way out of the box

Idag skrev vi språkkunskapsprovet och det kändes bra som tur va :)
Nu är det bara att blicka framåt och tyvärr så ser jag en hög med grejer som jag ska skriva.
Not najjs.

Jag slog rekord idag förresten. Jag har sex lektioner idag varav 3 var lektioner innehållande prov; tyska - läsförståelse, engelska - allmänt sannarpsprov och till sist språkkunskapen. RECORD!

SOV GOTT

SPEU08 Våga vägra språkkunskap

Ska börja läsa nu.
Inser hur trött jag kommer vara om ungefär, typ, cirka två minuter.

SES IMON!

wiiiihoo

nemem tjenare tjenare. Bettsy, bettan, Elisabeth som hon egentligen heter ligger här i Lisas säng och kollar på melodifestivalen!. take you higher!!! helt klart bäääst! nee nu orkar inte lisa prata mer! PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ! Ja det var Lisa där ja :) Vi var ju som sagt hos underbara fina Lina igår och pratade och åt mat, som vanligt när vi träffas alltså ;) Men inte helt vanligt var et ju för det var lite kalas för Lina för tjejen fyller ju 17 nästa vecka! Stor flicka nu ju! Vi åt som sagt o så fick Lina ett album från oss fylld med bilder o text på oss, inte helt fel säger jag. Sen blev det lite födelsedagstårta i form av Ben and Jerry New York, den gick åt snabbt hihi. Vid två-tiden så körde vi igång med lite spel och det var riktigt kul för alla var lika dåliga vid den tiden på dygnet. Vid fyra började vi tänka på refrängen så vi kröp ner i våra små kojor och tänkte att vi skulle få lite sömn innan frukost, men då kom kära Lisa på att det var sagostund med knasse,tasse o fnasse(?). Om vi säger såhär: alla förutom jag somnade när Lisa snackade. Det var nog bara jag som hörde hela i historien.

Vid halv tio skulle vi tydligen upp enligt Lisa så vi gick upp o åt en lång härlig frukost. Vi åkte väl hem innan tolv och när jag kom hem hade jag någon specialenergi så jag städade hela mitt rum. Övade sen lite på allmän språkkunskap men blev trött så jag tänkte ta ett litet nap innan maten, men det blev två timmar o sen gick jag upp o åt mat för att sedan gå o lägga mig, igen.

Nu är det dags för Monopol med LisaFisaLingonGrisa så vi får väl se när jag lämnar Frösakull för den här gången!

Call me Bargain-Bettsy

Nu sitter jag färdigtränad, färdigäten och ej död (tänker på Linas tankar här) och ska titta på OC nu. ESTUPENDO! Imorgon börjar jag 8.10 o slutar 11.20, me like A LOT! Innan boxen med Lina idag så fyndade jag ett par dojor, en over-sizekavaj, kjol till sommaren och halsband för 106 spänn. Me like even more :)

Imorgon är det roligheter hos Lina som gäller och det sitter jag nu o peppar för med tanke på vad Lina avslöjade på boxen idag så är jag mycket glad idag!Men man kan ju inte bli något annat än med flickorna som man har runt omkring sig var dag! =)

RSS 2.0