Orange door

Nu hoppas jag att ni är nöjda med alla bilder som är uppe för det var minst sagt tidskrävande men det var skönt att få upp de till slut. Igår fick vi inte bara internet utan efter skolan gick Emmy, Lisa och jag till en park med några från skolan o satt där o tog det lugnt i solen, riktigt skönt.

Idag var det BBQ med skolan i Barnes. Vår värdmamma följde oss dit, men kom inte med in för hon tycker att det är lite halvlamt haha. Solen sken ovartannat så det har varit en skön dag. Ikväll blir det lite lätt utgång och det ska bli kul. Det finns inte så mycket att göra här hemma, för man kan ju inte fördriva tiden med läxor för det har vi inte fått (woho) så därför bestämde vi oss att åka på inbjudningen vi hade fått.


Lisa o jag satt o tjatade på som tusan idag på tåget o vi båda var lite halvtrötta när vi började bokstavera. Lisa fäller då den här kommentaren:
- Elisabeth va T-R-Ö du är (....) G.
Låter inte så hemsk kul men jo det var det!


Kommentarer
Postat av: josef

ha en första trevlig lördag i london snyggan

ta det lugnt ;)

<3

2009-08-29 @ 18:48:53
URL: http://frokenbengtsson.blogg.se/
Postat av: josef again

svar: haha ja men det är bara det att det är nu det fungerar som bäst ;) berättar mer på typ skype eller msn eller något (för det är hemligstämplat)



puss och kramm hälsa allt folk!

2009-08-29 @ 20:25:23
URL: http://frokenbengtsson.blogg.se/
Postat av: syrr

mkt lättare att läsa nu ja :-)

2009-08-30 @ 02:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0